Wat zeggen klanten?

 

Malou | projectmanager:
“Marieke stimuleerde mij kernachtig samen te vatten wat mijn wensen en waarden zijn in werk, waardoor ik met overtuiging kan kiezen voor werk dat mij blij maakt". 


Marloes | projectmedewerker:
“Ik kijk door dit traject met een bredere, meer open blik naar mezelf en mijn (werk)omgeving. Marieke wist precies tot de kern te komen, door de regels heen te lezen en connecties te maken tussen gedachten, uitspraken en geschreven woorden.”

Jord | student:
“Wat mij vooral positief opviel is dat je het zelf ook echt belangrijk vond om mij te helpen en dat je er zelf plezier aan beleefde. Je was ook altijd bereikbaar voor tussentijdse vragen. Het klinkt cliché, maar ik heb dingen over mezelf geleerd waar ik nog lang profijt van ga hebben.”

Simon | student:
"Het studiekeuzetraject heeft mij heel goed geholpen een beter zelfbeeld te krijgen. Vooral het op een rijtje zetten van mijn waarden,  kwaliteiten, behoeften en interesses. Daarom ben ik nu veel positiever ingesteld over mijn huidige studiekeuze. Ik vond het fijn om met je te spreken. Je luisterde goed naar mij en was echt geïnteresseerd in mij. Ik vond het prettig dat de informatie die ik deelde onder ons bleef."

Colin | student:
"Het studiekeuzetraject heeft als resultaat dat ik een studie heb gekozen die bij mij past. Bij wie ik ben, wat ik echt belangrijk en leuk vind. De gesprekken die we hadden waren erg goed. Het was een fijn en leerzaam traject."

Camiel | student:
" Ik had heel erg het gevoel alsof ik met een vriendin aan het praten was i.p.v. met een begeleider. Het voelde niet formeel waardoor ik veel meer op mijn gemak was. Ik kwam er met hulp achter wat ik leuk vond en vooral wat ik niet leuk vond. Ik kwam door middel van opdrachten steeds meer te weten over mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. Door middel van trechteren kwam ik erachter dat sportcommunicatie bij mij past. Ik moest deze hele opleiding uitstippelen en kwam er zo achter dat dit echt bij mij past."

Ouders van studenten
"Heel graag geven we je een update over onze zoon die je zo fijn hebt begeleid. De opleiding communicatie en multimedia design bevalt hem prima.
Hij heeft inmiddels zijn draai gevonden en voelt zich in Arnhem goed op zijn plek.
Zo fijn te zien dat het goed met hem gaat. 
Nogmaals, wij zijn Superblij dat jij hem zo goed begeleid hebt. 🙏"

"Allereerst (nogmaals) vinden we het erg fijn dat je ons op een actieve wijze bij het traject betrekt. Daarnaast merken we het enthousiasme van onze zoon als het over jullie traject gaat en dat is fijn." 

 

Uiteraard kan ik je met een klant in contact brengen om uit eerste hand te horen hoe hij/zij terugkijkt op het traject.